ANKARA / ALTINDAĞ - Güneşevler Şehit Hasan Cevher Ortaokulu

Güneşevler Şehit Hasan Cevher Ortaokulu

Adres
GÜNEŞEVLER MAH. 121 CAD. GÜNEŞEVLER ŞEHIT HASAN CEVHER ORTAOKULU BLOK NO 1 ALTINDAĞ / ANKARA
Vizyon
* Okul çatısı altında, * Okulun fiziksel ve insani kaynaklarını en etkili biçimde kullanarak, * Saygı ve sevgiyle  * Yaşamı anlamlandırmak... tır.
Misyon
* Fiziksel gücünü şiddet amaçlı kullanmayan, * Temel hak ve özgürlüklerini bilen,sorumluluklarının bilincini taşıyan, * Eğitim teknolojilerinden etkili bir şekilde yararlanan, * Bilgiyi ezberlemekten çok bilgiye ulaşmayı hedefleyen,  * Etkili iletişim kurabilen ve zamanı etkili kullanan nesiller yetiştirmek... tir.
08.55-14.55
Kaloriferli
Ulaşım
Okulumuza Kızılay veya Sıhhiye´den; 408 numaralı Hasköy-Güneşevler veya 450-185 no.lu Oran-Güneşevler halk otobüsüne binip Altınpark´tan sonraki 4.durakta ( Cemre Parkı-Çiçek Taksi durağı )inerek gelebilirsiniz.
Güneşevler mahallesi 121.cadde no:1 Altındağ / ANKARA
Ulus´a 5 Km.