ANKARA / ALTINDAĞ - Güneşevler Şehit Hasan Cevher Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı münasebetiyle, Türkiye Cumhuriyeti Meclis Başkanı koltuğuna Aysima ARSLAN ve Ankara/Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü koltuğuna Tuğrul Eymen TERZİ, tüm çocukları temsilen geçmiştir. Öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil ettikleri için okul müdürümüz Sayın Emrah TAŞKIN tarafindan tebrik edilerek kendilerine hediye verilmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Tüm çocukların bayramı kutlu olsun. Çocuklarımıza barış  ve mutluluk dolu bir dünya diliyoruz.

Nis

Okulumuz öğrencisi Tuğrul Eymen TERZİ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'n da İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan YILDIRIM'ın makamına oturdu. Öğrencimizi tebrik ediyor, İlçe Müdürümüz Sayıon Hasan YILDIRIM'a da teşekkür ediyoruz.

Nis

TBMM ' de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle makam değişimi yapılmıştır. Meclis Başkanlığı Makamına okulumuz öğrencisi Aysima ARSLAN oturmuştur. Öğrencimiz makamı Meclis Başkanımız Sayın Numan KURTULMUŞ'tan teslim almıştır. Öğrencimizi tebrik eder, Meclis Başkanımız Sayın Numan KURTULMUŞ'a teşekkür ederiz.

Mrt

Deprem Haftası münasebetiyle İlçemiz genelinde planlanan Deprem Tatbikatı, okulumuzda başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Altındağ İlçesi Futsal Küçük Erkek Turnuvasında İlçe Birinciliği almıştır.

Emeği geçen tüm öğretmenerlimizi ve şampiyon öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı yarı yıl tatilimiz 19 Ocak 2024 tarihinde öğrencilerimizin karnelerini almalarıyla başladı. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Milli Eğitim Bakanlığının DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ Etkinlikleri kapsamında ortaokullar arası hikaye ve deneme yazma yarışması düzenlenecektir. Yarışma konusu “Dede Korkut Hikayeleri”nden hareketle hikaye yazılmasıdır. Şartname öğrencilerle paylaşılmıştır.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızca başlatılan 'Dilimizin Zenginlikleri' projesi sayesinde öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini yakından tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedeceklerdir. Okulumuzda da bu yönde Türkçe öğretmenerlimizin rehberliğinde öğrencilerimizle çalışmalarımız başlamıştır.